Vertalingen

DSC03159De Japanse taal wordt vaak als een belemmerende factor beschouwd in de communicatie met Japanners. Tonbo levert professionele vertalingen op vele vakgebieden in en uit het Japans.

Zo kunnen wij een vertaling van uw zakelijke correspondentie, technische handleidingen, promotiemateriaal, contracten, visitekaartjes, juridische teksten, filmondertiteling etc. voor u verzorgen. Ook leveren wij  beëdigde vertalingen in en uit het Japans.

Tonbo heeft sinds de oprichting  in 1994 een uitgebreid netwerk opgebouwd van vakkundige en ervaren vertalers die al dan niet hun eigen specialisatie hebben.Vertalingen die door ons worden verzorgd worden doorgaans door een tweede vertaler nagelezen en gecorrigeerd. Uiteraard worden vertalingen door ons met uiterste zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld.

De kosten voor een vertaling zijn o.a. afhankelijk van de omvang van de te vertalen tekst, het soort vertaling, de moeilijkheidsgraad, taalcombinatie etc. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen.