Japanse ransels

2 Japanse meisjes met ransel I @MakikoDuurzaam, praktisch en hip!

Elk Japans kind krijgt als het op zesjarige leeftijd naar de basisschool gaat, een ransel (randoseru) om boeken, schriften en schoolspullen in mee te nemen. In het Japans heet deze rugzak een randoseru, wat ontleend is aan het Nederlandse woord ransel. 

De laatste jaren wordt de Japanse schooltas steeds populairder als modeaccessoire voor tieners en volwassenen. De ransel is niet alleen duurzaam en praktisch, maar ook hip!

Sinds kort importeren wij ransels uit Japan. Ze zijn bijna allemaal tweedehands maar in hele goede staat. Sommige hebben gebruikssporen maar we hebben ook veel tassen die nauwelijks gebruikt zijn. Elke tas is daarom uniek.  Prijzen variëren van € 40,00  tot € 200,00.  Met de import van tweedehands ransels brengen wij ‘de ransel’ terug naar Nederland.

3 modellen met rode ransels aan waterkant

We zullen de tassen binnenkort via een aparte website (www.ransels.nl) aanbieden. Deze website is nog onder constructie. Kun je niet wachten neem dan gerust contact met ons op per email of telefoon. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom in Ridderkerk.

Showroom Japanse ransels

Showroom Japanse ransels

 

Verkoop Japanse ransels Tonbo

Japanmarkt 2018 Leiden @alexhamstraphotography