Wat en Hoe in Japan

Een positieve reiservaring begint met een goede voorbereiding.

VoorpaginaHoe werkt het openbaar vervoer in Japan? Hoe moet ik me gedragen in een restaurant, een Japans badhuis of een Japanse tempel? Moet ik nou wel buigen of juist niet? De Westerse toerist die voor het eerst Japan bezoekt, heeft veel vragen over het land van de rijzende zon.

 Een goede voorbereiding draagt bij aan een aangename en ontspannen reis. Daarom organiseert Japanoloog Maria van den Broek  (www.tonbo.nl) op zaterdag 27 januari 2024 van 10:00 – 13:00 de lezing ‘Wat en Hoe in Japan’ in het Japans Cultureel Centrum Shofukan te Rotterdam. De lezing zal in het Nederlands worden verzorgd en is bedoeld voor iedereen die op reis/vakantie naar Japan gaat en kennis wil maken met de Japanse taal en cultuur.

Naast algemene informatie over het land Japan, de verschillende religies, de Japanse taal, omgangsvormen en eetcultuur, zal de lezing ook allerlei praktische informatie en tips bevatten.

Kosten voor deelname bedragen € 40,00 per deelnemer (incl. BTW) en exclusief lesmateriaal.

Het lesmateriaal bestaat uit een reader waarvan de kosten € 10,00 bedragen. Deze is vooraf te bestellen of, eventueel na inzage, na afloop van de lezing.

Voor vragen of aanmeldingen, kunt u een mail sturen naar info@tonbo.nl of bellen naar 010 4853624 of 06 517 22 616.